TOOL&CO

Leveren Benelux & Frankrijk / Afhalen in België

Scherpste prijzen

Voor de vakman, bedrijven, particulier

 

FYSIEKE WINKEL & WEBSHOP VOOR DE VAKMAN & DOE-HET-ZELF

 

Wie wat Waar?

TOOLSandCO in Beernem (BE8730 België) is zowel retailer als groothandel met een assortiment van +60.000 artikelen en biedt hoogwaardige service en zeer scherpe prijzen via een ruime fysieke winkel en een online webshop webwinkel. Naast onze verschillende diensten (verhuurdienst/slijpdienst/hersteldienst en onderhoudsdienst/werkplaatsuitrusting plaatsingsdienst/kledingpasdag/...) bieden wij u uiteraard ook een groot assortiment op voorraad aan producten voor gekwalificeerde vakmensen en doe-het-zelvers. U kunt de producten altijd afhalen of laten leveren (Benelux, Frankrijk, etc.). Dit is mogelijk voor kleine en grote aankopen.

Zowel bedrijven, zelfstandige vakmensen alsook particulieren kunnen bij ons terecht voor het kopen of huren van goederen, maar ook voor onze diverse diensten.

 

Hoe kunt u informatie verkrijgen over onze producten en diensten?

Weet u nog steeds niet zeker welke van onze professionele en doe-het-zelf producten en diensten het beste bij uw behoeften past? Dan kun je het beste langskomen in onze fysieke winkel of een kijkje nemen in onze TOOLSandCO webwinkel webshop. Wij bieden een breed scala aan producten, demonstratieapparatuur en onze verschillende diensten. Zo weet je direct wat je nodig hebt en hoe het werkt. Ontdek ook ons ​​ruime assortiment werkkleding en veiligheidsschoenen. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen voor verdere uitleg.

 

Welke diensten en producten biedt TOOLSandCO?

TOOLSandCo heeft zowel een fysieke winkel als een webshop (daarop vindt u nog een ruimer assortiment aan artikelen van diverse merken) met een zeer ruim aanbod aan producten en diensten (verhuurdienst/slijpdienst/hersteldienst en onderhoudsdienst/werkplaatsuitrusting plaatsingsdienst/ kledingpasdag/ ...), met levering en ophaling mogelijk in de BENELUX en Frankrijk. Door de heel ruime openingstijden van onze fysieke winkel zijn wij 6/7 dagen bereikbaar (maandag t/m zaterdag) en via onze online webshop webwinkel kunt u uiteraard 7/7 dagen contact met ons opnemen, alsook vrijblijvende offertes en bestellingen opmaken.

 

Aangeboden diensten?

TOOLSandCO biedt u diverse diensten aan zoals een uitgebreide verhuurdienst (voor huis, tuin, bouw en transport), een slijpdienst service voor al uw slijpwerkzaamheden voor zowel dier/huis/werk/tuin, werkplaatsuitrusting plaatsingsdienst, een kledij pasdag bij ons ter plaatse of bij u op het bedrijf ( bij grote afnames mogelijk ). Ook is het mogelijk om werkkledij te bestickeren en te borduren.

 

Verkoopaanbod?

Het uitgebreide assortiment van TOOLSandCO omvat workwear werkkledij, werkkleding en werkschoenen, veiligheidsschoenen van Snickers, Jobman, Airtox en Monitor. Daarnaast bieden wij een zeer ruim standaard voorraadassortiment van onder andere Makita en Dewalt elektrisch gereedschap en Stanley handgereedschap en Makita tuingereedschap, evenals bijbehorende accessoires zoals boren, boren en boorkoppen, scharen, schuurpapier, zagen. van onder meer Tivoly.

Ons assortiment omvat verder diverse motoren en pompen, Genermore generatoren, takels en lieren, palletwagens, hogedrukreinigers, boor- en kernboren, lasapparatuur en hardsoldeerapparatuur, persluchtgereedschap, bandzagen, bankslijpmachines en compressoren. Als het om loodgieterswerk gaat, kan TOOLSandCO u assisteren met uw waterbehandeling, waterpompen en loodgietersgereedschap van Virax.

Ook voor al uw bevestigings- en bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht, zoals schroeven, moeren, bouten en PGB-schroeven, houtbevestigingen, nieten en spijkers, ankers, SOUDAL-kitten, siliconen, chemische ankers, smeerproducten, lijmen, spuitpistolen. en PU. onder andere schuimen, klinknagels, blindklinknagels, blindklinknagels, klinkmoeren en blindklinknageltangen van FAR.

Daarnaast is er een ruim assortiment LED-huisverlichting, bouwplaatsverlichting, tuinverlichting en spots. Maar ook alle elektrische apparatuur en toebehoren, kabels en afwerkingstoebehoren kunnen wij u aanbieden van onder andere NIKO (schakelaars, stopcontacten etc.), Legrand, ABB Vynckier, HELIA, Osram, WAGO, 3M, Eloy, Duracell, Profile, Famatel, Raytech, Elquest, Profiflex, ... Op vlak van brandbeveiliging beschikken wij over rookmelders, energiemeters, brandmeters, hittemelders en CO-melders.

 

Onze standaard merken?

 • Hier kunt u een overzicht vinden van onze standaard aanwezige merken aanbod: KLIK HIER
 •  Via deze weg kunt u ook alle beschikbare catalogie terugvinden (niet al onze merken beschikken over een catalogus): KLIK HIER
 • Maandelijks komt er mogelijks een extra aanbod van goederen van bestaande en nieuwe merken

 

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Een bepaald merk of artikel van een bepaald merk niet gevonden? Neem dan contact met ons op via 050/84 12 00 of via het contactformulier. We kunnen u waarschijnlijk dan toch verder van dienst zijn en bezorgen dan een offerte op maat aan een heel gunstige scherpe prijs.

 

------------------------------------------

Een toonaangevende FYSIEKE WINKEL & WEBSHOP voor de VAKMAN & DOE-HET-ZELF

TOOLSandCO in Beernem (BE8730 België) is uw fysieke winkel en webshop. We staan voor u klaar met een uitgebreide webshop en fysieke om u te voorzien van de beste service aan scherpe prijzen. Voor zowel de vakman als de doe-het-zelfenthousiasteling bieden wij een ruim assortiment aan in onze vakman- & doe-het-zelfwinkel. Of u nu producten wilt afhalen of ze laten leveren in de Benelux, Frankrijk of daarbuiten; bij zowel kleine als grote afnames is dit mogelijk. Particulieren, vakmannen en zelfstandigen zijn bij ons welkom om zowel producten te kopen als te huren.

Ons brede scala aan producten voor vakman & onze doe-het-zelfwinkel

Bent u nog niet zeker welke van onze diensten en producten voor vakman en doe-het-zelver het beste bij uw specifieke noden passen? Dan komt u best eens langs in onze fysieke winkel voor de vakman of doe-het-zelfwinkel of neemt u een kijkje in onze vakman & doe-het-zelfwebshop. In onze fysieke winkel hebben we het volledige aanbod ter beschikking en zijn er ook demotoestellen. Zo weet u meteen wat u precies nodig heeft en hoe alles werkt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar werkkledij en veiligheidschoenen? We tonen u graag wat wij allemaal in ons aanbod hebben in onze webshop voor de doe-het-zelf klusser en de professionele vakman. Onze levering en afhaling is mogelijk in heel de Benelux. Door de ruime openingsuren van onze fysieke winkel zijn we 6/7 dagen beschikbaar (van maandag t.e.m. zaterdag).

Diversiteit in kwaliteitsproducten

Naast onze specialiteit in werkkledij en werkschoenen veiligheidsschoenen, hebben we bij TOOLSandCO ook een breed scala aan merken en producten in onze online webshop. Van elektrisch gereedschap en handgereedschap tot sanitair en bevestigingsmateriaal, onze voorraad is zowel uitgebreid als zeer divers. Of u nu op zoek bent naar gereedschap van topmerken zoals Makita en Dewalt, of naar sanitaire benodigdheden van Virax, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden onze vakman winkel / doe-het-zelfwinkel & vakman webshop / doe-het-zelfwebshop een breed scala aan verlichting, elektrische benodigdheden en brandbeveiligingsproducten. Ook alle elektrisch materiaal en elektriciteit toebehoren, kabels en afwerkingstoebehoren kunnen we u aanbieden van onder andere:

 • NIKO,
 • Legrand,
 • ABB Vynckier,
 • HELIA,
 • Osram,
 • WAGO,
 • 3M,
 • Eloy,
 • Duracell,
 • Profile,
 • Famatel,
 • Raytech,
 • Elquest
 • ...

 

Qua brandbeveiliging beschikken we over rookmelders, energiemeters, brandmeters, hittemelders en CO-melders. Met betrekking tot sanitair kunnen wij u dan weer verder helpen met uw waterbehandeling, waterpompen en loodgietersgereedschap van Virax.

 

Zet de volgende stap met ons gereedschap

Bij TOOLSandCO in Beernem begrijpen we dat elk doe-het-zelfproject uniek is. Daarom staan wij in onze doe-het-zelfwinkel klaar om u te helpen bij elke stap van dit proces. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan zeker contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te helpen het beste uit uw project te halen. Waar wacht u nog op? Ontdek de voordelen van winkelen bij dé doe-het-zelfwebshop in de regio!

Afhalen en leveren

Afhalen in

 • België

Leveren in

 • België
 • Nederland
 • Luxemburg
 • Frankrijk

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel