XGB

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

Bij het starten van elk elektrisch project is XGB een naam die onmiddellijk in gedachten komt. Deze draad staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuuste prestaties, essentieel voor elk project waarbij de integriteit van de elektrische infrastructuur cruciaal is. Bovendien is de XGB-kabel duurzaam, weerbestendig en ontworpen om jarenlang optimaal te presteren, waardoor het een favoriete keuze is onder professionals.

Bekijk ons assortiment aan XGB

Bekijk ons aanbod aan XGB hier!

De veelzijdigheid van XGB in bouwprojecten

Voor de veilige en effectieve overdracht van elektriciteit in bouwprojecten is XGB een onmisbaar hulpmiddel. Of het nu gaat om residentiële of commerciële projecten, de XGB-kabel biedt een naadloze connectiviteit die voldoet aan de hoogste normen. Terwijl VLTB ideaal is voor lichtere toepassingen, is XGB de keuze voor zwaardere belastingen. Daarnaast kan de veelzijdigheid van XGB worden gecombineerd met de robuustheid van VOB voor specifieke installatie-eisen. En als u op zoek bent naar een flexibelere bekabelingsoptie, dan is XVB uw ideale keuze, perfect voor situaties waar beweging en aanpassing vereist zijn.

Wilt u meer weten over onze XGB draden?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Maak uw project compleet met een bestelling

Bent u klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen? Plaats uw bestelling bij TOOLSandCO voor een soepele en snelle leveringen bescherm uzelf op de bouwplaats met onze topkwaliteit werkkledij en veiligheidsschoenen. U bent ook meer dan welkom in onze doe-het-zelfwinkel in Beernem om ons uitgebreide assortiment aan gereedschappen en accessoires te verkennen. Heeft u vragen of wilt u ons volledige aanbod bekijken? Onze catalogus staat vol met de nieuwste producten en innovaties in de branche. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uw volgende project.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren