VTLB

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

Wanneer u nadenkt over de integratie van VTLB in uw projecten, denkt u aan innovatie en precisie. VTLB is een essentieel component in de wereld van de bouw en renovatie, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan. Daarnaast biedt VTLB een superieure geleiding, waardoor het een favoriete keuze is geworden onder professionals in de bouwindustrie.

Bekijk ons assortiment aan VTLB

Bekijk ons aanbod aan VTLB hier!

Toepassing van VTLB

VTLB is onmisbaar bij diverse bouwprojecten, van grote industriële ondernemingen tot de kleinere residentiële klussen. Het harmonieert naadloos met andere componenten zoals VOB, wat bekend staat om zijn betrouwbaarheid in elektrische installaties. Daarnaast vormt het een perfecte combinatie met XGB, een ander essentieel element voor bouwprofessionals. En als u denkt aan flexibiliteit en veelzijdigheid, dan is XVB de perfecte aanvulling. Kortom, de integratie van VTLB met deze componenten garandeert u een project van topkwaliteit.

Wilt u meer weten over onze VTLB kabels?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Uw bestelling in een paar klikken

Bij het aanpakken van projecten is het even belangrijk om ook aan uw eigen veiligheid te denken. Investeer daarom in kwalitatieve werkkledij en veiligheidsschoenen. Kom langs in onze doe-het-zelfwinkel in Beernem om alle mogelijkheden te ontdekken. Indien u het gemak van online winkelen prefereert, dan is onze catalogus slechts een muisklik verwijderd, waar u het volledige aanbod van TOOLSandCO kunt bekijken. Of u nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, we hebben alles wat u nodig heeft om uw projecten tot een succes te maken.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren