VOB

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

VOB is de basis van elk succesvol elektrisch project. Deze specifieke draad, bekend om zijn robuustheid en veelzijdigheid, wordt in diverse toepassingen gebruikt, gaande van huishoudelijke bedrading tot industriële circuits. Bovendien wordt VOB vaak geprezen om zijn weerstand tegen externe factoren, wat het een betrouwbare keuze maakt in uitdagende omgevingen.

Bekijk ons assortiment aan vob kabels

Bekijk ons aanbod aan vob kabels hier!

Toepassing van VOB-kabels

Als het gaat om de elektrotechniek, is de keuze van de juiste kabel cruciaal. VOB staat centraal in deze wereld, ideaal voor vaste installaties in buizen of kanalen. Maar buiten VOB zijn er ook alternatieven zoals VLTB, perfect voor telecommunicatietoepassingen. Daarnaast is er XGB, vaak gebruikt voor sterkstroominstallaties waarbij een hoge mate van flexibiliteit gewenst is. En niet te vergeten XVB, de perfecte keuze voor elektrische bedrading in gebouwen. Ongeacht het type project, is het van essentieel belang kwaliteitsproducten zoals VOB te gebruiken om een lange levensduur en betrouwbaarheid te garanderen.

Wilt u meer weten over onze VOB kabels?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Bestel vandaag nog alle items voor uw project

Zorg dat u voorbereid bent op elke klus door snel en eenvoudig uw bestelling te plaatsen bij TOOLSandCO. En terwijl u toch bezig bent, vergeet dan niet om ook onze werkkledij te bekijken en een paar veiligheidsschoenen aan uw winkelmandje toe te voegen voor optimale bescherming tijdens uw werkzaamheden. Onze doe-het-zelfwinkel in Beernem heeft alles wat u nodig heeft voor uw volgende project. Bent u benieuwd naar al onze producten naast VOB? Neem dan zeker een kijkje in onze uitgebreide catalogus voor het volledige aanbod.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren