Verlengsnoer kopen

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

Bent u van plan om een verlengsnoer te kopen? Dit eenvoudige stuk gereedschap kan het verschil maken tussen een soepele taak en frustrerende beperkingen. Een verlengsnoer biedt u de vrijheid om overal en altijd te werken, zelfs als het dichtstbijzijnde stopcontact net buiten bereik is. Bovendien zijn moderne verlengsnoeren ontworpen met veiligheid in gedachten, waardoor ze zowel binnenshuis als buitenshuis betrouwbaar zijn.

Bekijk ons assortiment aan verlengsnoeren

Bekijk ons aanbod aan verlengsnoeren hier!

Het belang van een verlengsnoer kopen

We realiseren ons vaak pas het belang van een goed verlengsnoer wanneer we er een nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van elektrisch gereedschap in de tuin. Bij zowel een hogedrukreiniger, grasmaaier of een bladblazer komt zo’n snoer vaak handig van pas. Of wanneer dat ene stopcontact in de woonkamer net niet goed geplaatst is voor de lamp die u wilt aansluiten. Door een stekkerdoos te kopen in combinatie met een verlengsnoer, vergroot u de mogelijkheden in huis of uw de werkplek exponentieel. Daarnaast kan een snellader, aangesloten op een verlengsnoer, ervoor zorgen dat uw apparaten in een mum van tijd weer opgeladen zijn, ongeacht waar uw stopcontact zich bevindt.

Wilt u meer weten over onze verlengsnoeren?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Kom langs en ontdek het aanbod!

Ervaar zelf de veelzijdigheid van ons assortiment door langs te komen in onze doe-het-zelfwinkel. Of u nu op zoek bent naar een nieuw verlengsnoer, stekkerdozen of andere essentiële benodigdheden, bij TOOLSandCO in Beernem kunt u het allemaal kopen. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over een product? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze uitgebreide catalogus voor een volledig overzicht van wat we te bieden hebben.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren