Kruisschakelaar kopen

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

Bij de aanleg of vernieuwing van elektrische installaties is een kruisschakelaar kopen altijd een slimme keuze. Dankzij dit essentiële onderdeel beheert u de verlichting vanuit meerdere punten in uw woning of bedrijfsruimte. TOOLSandCO in Beernem biedt u de beste selectie voor al uw elektrische behoeften.

Bekijk ons assortiment aan kruisschakelaars

 
 

Bekijk ons aanbod aan kruisschakelaars hier!

Diverse types van een kruisschakelaar die u kan kopen

Wist u dat er verschillende kruisschakelaars zijn waaruit u kunt kiezen in ons assortiment? Ten eerste is er de traditionele kruisschakelaar, ideaal voor ruimtes met meerdere toegangspunten. Daarnaast kan een trekschakelaar perfect zijn voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Bent u op zoek bent naar nog meer controle? Dan kunt u overwegen om een tweepolige kruisschakelaar te kopen. Deze garandeert dat de stroom volledig wordt afgesneden, wat een extra veiligheidsniveau biedt. Tot slot, voor diegenen die niet willen inleveren op stijl, is er de Niko-kruisschakelaar, die design en functionaliteit combineert. We vertellen u graag meer over het belang van kruisschakelaars, wanneer u langskomt in onze winkel.

Wilt u meer weten over onze kruisschakelaars?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Plaats uw bestelling en geniet snel

Laat de techniek voor u werken en bestel eenvoudig uw benodigdheden in onze betrouwbare doe-het-zelfwinkel. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig bij u thuis of op de werkplek wordt afgeleverd. Naast de kruisschakelaar die u bij ons kan kopen, hebben we ook een uitgebreid assortiment elektrisch gereedschap om uw installatieklus compleet te maken. Kies voor kwaliteit, kies voor TOOLSandCO.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren