Krammen kopen: De basis van stevige verbindingen

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

Bij het besluit om krammen te kopen, zorgt u ervoor dat uw projecten solide en duurzaam worden. TOOLSandCO in Beernem is uw betrouwbare partner tijdens deze missie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Krammen zijn niet zomaar bevestigingsmaterialen, ze zijn de stille helden achter veel klusprojecten, zowel groot als klein.

Bekijk ons assortiment aan krammen

Bekijk ons aanbod aan krammen hier!

Wat zijn krammen en waarom zou u ze moeten kopen?

Krammen zijn U-vormige metalen bevestigingsmaterialen die in diverse doe-het-zelfprojecten worden gebruikt. Van het vastzetten van draad op houten palen tot het bevestigen van doek op frames - de veelzijdigheid van krammen is enorm. Er bestaan verschillende types zoals de standaard kram, maar ook de specifieke krammen type U. Deze laatste soort is ideaal voor specifieke toepassingen waarbij een stevige grip vereist is. Onze doe-het-zelfwebshop biedt een breed scala aan krammen om te kopen, passend bij elk uniek project. Wanneer het gaat om de aanschaf van krammen of ander essentieel handgereedschap, is TOOLSandCO uw eerste stop.

Wilt u meer weten over onze krammen?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen

We begrijpen hoe belangrijk het is om over het juiste handgereedschap te beschikken voor elke klus. Als u dan toch bezig bent, waarom overweegt u niet om ook rondellen te kopen? Deze kleine schijfjes zijn perfect om de drukverdeling op materialen te verbeteren, wat de duurzaamheid van uw projecten ten goede komt. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze producten. U kan vandaag nog onze krammen online kopen in de webshop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren