Frezen kopen

Fysieke en online winkel
Levering naar buitenland
Levering in 2-3 werkdagen

Wanneer u denkt aan frezen kopen, bent u bij TOOLSandCO in Beernem altijd welkom. Bij het realiseren van nauwkeurige bewerkingen in hout of metaal is de keuze voor het juiste gereedschap immers essentieel. Niet alleen zijn wij dé specialist in precisiegereedschap, maar ons assortiment strekt zich uit van basisgereedschap tot professionele machines. Op die manier vindt u steeds de juiste producten in onze winkel of webshop.

Bekijk ons assortiment aan frezen

Bekijk ons aanbod aan frezen hier!

Frezen kopen tegen een scherpe prijs

Wanneer u op zoek bent naar de ideale frees voor uw klus, heeft u keuze uit verschillende types. Zo zijn er spiebaanfrezen die perfect zijn voor het maken van groeven en sleuven in diverse materialen. De bovenfrees is dan weer ideaal voor gedetailleerde afwerkingsklussen. Daarnaast bieden wij ook de onmisbare lamellenfrees aan, perfect voor het maken van nauwkeurige houtverbindingen. Bij alle frezen die u bij ons kan kopen, horen ook de nodige accessoires, zoals specifieke snijkoppen en geleiders. Voor wie op zoek is naar automatisering, hebben we automatische freeshouders met koeling. Deze houden uw gereedschap op de optimale temperatuur tijdens langdurig gebruik, waardoor de levensduur wordt verlengd en nauwkeurigheid behouden blijft. Onze doe-het-zelf-webshop zorgt ervoor dat u altijd het juiste gereedschap binnen handbereik heeft voor elke klus.

Wilt u meer weten over onze frezen?

Vul ons contactformulier in Neem telefonisch contact op

Vraag nu uw offerte aan voor een frees

Stel, u wilt naast onze frezen ook ander handgereedschap kopen? Dat kan, want met onze hulp voegt u eenvoudig een afkortzaag toe aan uw werkplaats. Vraag hiervoor een offerte aan bij TOOLSandCO en profiteer van gecombineerde aanbiedingen. Zo investeert u slim en bent u verzekerd van topkwaliteit voor al uw projecten. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder.

Afhalen en leveren

Afhalen in

  • België

Leveren in

  • België
  • Nederland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Engeland
Verdeler worden

Leveringstermijn

2 à 3 werkdagen streefdoel
kaart agrodieren